Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Spanyolországba César Azpilicueta! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint César Azpilicueta távozni fog az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttesétől, hogy aláírjon új csapatához, az Atletico Madridhoz. 

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Egyre erősebbek azok a pletykák, miszerint César Azpilicueta is azon játékosok sorát fogja erősíteni, akik távoznak a Chelsea együttesétől. A védő ugyanis a hírek alapján megegyezett új csapatával, az Atletico Madriddal. Diego Simeone ugyanis szeretne egy olyan rutinos védővel erősíteni, aki a védelem közepén és szélén is egyaránt bevethető, erre a feladatra pedig tökéletes megoldásnak gondolja a rutinos spanyolt. A beszámolók szerint a Chelsea sem fog akadályt gördíteni a 33 éves játékos távozása elé, akinek ugyan még egy év hátra van a szerződéséből, de a források alapján a londoni klub ingyen el fogja engedni a csapatkapitányát, ezzel is megköszönve számára a 11 évnyi szolgálatot.

César Azpilicueta 2012 nyarán érkezett a Chelseahez a Marseille csapatától. A klub színeiben azóta 508 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 17 gólig és 56 gólpasszig jutott, valamint 9 trófeát nyert az együttessel.