Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Szoboszlai Dominik elárulta, hogy Steven Gerrard miatt választott mezszámot! – képpel

Az átigazolás bejelentését követően Szoboszlai Dominik az első interjújában stílusos módját választotta annak, hogy a Liverpool szurkolói hamar megkedveljék a magyar válogatott csapatkapitányát (…)

(…) Az RB Leipzig együttesétől érkező 22 esztendős kiválóságunk ahogyan az ilyenkor lenni szokott beszélt az elmúlt napokról, az átigazolása hátteréről, na és persze arról is, mennyire várja már a bemutatkozását gyermekkori kedvence Steven Gerrard egykori klubjában, a klubikon korábbi mezszámában.

“Korábban már jártam a Lipcsével az Anfield Road-on. Bevallom, sohasem éreztem még idegesnek magam egyetlen stadionban sem… Az Anfield egészen különleges, magával ragadó pálya, hihetetlen szurkolókkal. A Lipcse játékosaként ellenünk volt az aréna, de most már alig várom, hogy a hazai oldalon buzdítsanak!” – idézi a Liverpool hivatalos honlapja Szoboszlait.

“Elképesztően büszke vagyok arra, hogy a Liverpool játékosa lehetek! Már most számolom vissza a napokat, hogy mikor léphetek pályára először a csapatban, aztán az Anfield Road-on. Alig várom ezeket a pillanatokat! Amikor Jürgen Klopp felhívott, természetesen azonnal IGEN-t mondtam. Úgy gondolom, ez a tökéletes lépés a karrieremben! Nagyszerű érzés itt lenni, alig várom, hogy jobban megismerjek mindenkit és kezdődjön a kaland!” – folytatta a büszke Dominik, majd elárulta azt is, hogy stílusos módját választotta az első pályára lépésének a legendás Anfield Road-on.

“A 8-as mezt választottam. Van egy tetoválásom is Steven Gerrard-ról, aki gyerekkorom egyik legnagyobb játékosa volt, imádtam a játékát! Őszintén bevallom, nem sok futball mérkőzést néztem gyerekként, de a Bajnokok Ligáját és Steven Gerrardot mindig követtem.” – így Szoboszlai, aki egy videó keretein belül a szurkolóknak azt is elárulta, hogy kell ejteni helyesen a nevét.