Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: az amerikai válogatott kulcsembere érkezhet Schäfer Andrásékhoz! – képpel

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a német bajnokság legutóbbi idényének meglepetéscsapata, az Union Berlin közel jár az amerikai válogatott alapemberének, Brenden Aaronsonnak a szerződtetéséhez.

 

Mint ismert a Schäfer Andrást is foglalkoztató Berliniek a Bundesliga negyedik helyén zárták a mögöttünk hagyott idényt, így készülhetnek a Bajnokok Ligája csoportkörére. Ennek érdekében nem meglepő, hogy a csapat megerősítésén dolgoznak az Union képviselői, akik egybehangzó hírek szerint előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az angol első osztályból (Premier League) kieső Leeds United-del, Brenden Aaronson játékjogának megszerzéséről.

A Transfermarkt által 25 millió euróra taksált, 29-szeres amerikai válogatott középpályást első ízben az Union egy évre kölcsönvenné.

Az amerikai sportsajtó – és persze Fabrizio Romano szerint is – nagyon közel járnak a megegyezéshez a felek, a Aaronson is nyitott a váltást illetően.

Mint ismert, a Philadelphia Unionnál nevelkedő, majd 2019 és 2021 között az európai top-futballba a Red Bull Salzburg színeiben berobbanó 22 esztendős játékos egy éve érkezett a Leeds együtteséhez, amely a Premier League kiesést követően nyilvánvalóvá vált, hogy nehezen tudja majd megtartani értékeit – Pláne egy Bajnokok Ligája indulóval szemben…