Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: az angol másodosztályból igazolt támadót a Villarreal! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy megszerezték Ben Brereton Díaz játékjogát.

(Photo by Andrew Kearns – CameraSport via Getty Images)

A Villarreal együttese a mai nap folyamán bejelentette, hogy leigazolták Ben Brereton Díazt. A támadó játékjogát ingyen szerezte meg a spanyol klub, miután Díaznak lejárt a szerződése a Blackburn Rovers csapatánál. A 24 éves futballista kiváló teljesítményt nyújtott csapatában az elmúlt két szezonban, hiszen a 2021/22-es kiírásban 25 gólban vállalt szerepet (22 gól, 3 gólpassz), míg a most véget érő idényben 20 találatban működött közre (16, 4). Nem meglepő módon a teljesítményére számos csapat felfigyelt, a chilei támadó viszont végül a Villarreal ajánlatát fogadta el, ahol a csapatnak szüksége is volt egy igazolásra a támadósorba, miután Nicolas Jackson a Chelseahez szerződött.

Ben Brereton Díaz összesen 5 évet húzott le a Blackburn Roversnél. A klub színeiben ez idő alatt 177 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 47 gólig és 16 gólpasszig jutott. Új állomáshelyén 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá.