Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Sergio Ramos is követheti Messit? – sajtóhír

Egybehangzó hírek szerint a Paris Saint-Germain együttesétől távozó, szabadon igazolható Sergio Ramos szerződtetése immáron az Inter Miami együttesénél is napirendi ponton szerepel(het).

 

 

Fabrizio Romano szerint is az Inter Miami egy lehetséges opció a Real Madrid korábbi ikonja számára, akit a minap még nevelőegyesületével, a Sevillával hoztak szóba.

A 37 esztendős világ és Európa-bajnok hátvéd személyes ambícióin sok múlhat majd, azt illetően hogy Ramos mennyire tervezi az európai top-futballban maradását.
A hírek szerint a Miami már többször is egyeztethetett Ramos-szal, akinek a döntése abszolút a saját kezében van, a számára legkedvezőbb lehetőségre mondhat igent.

Úgy tűnik, az Inter Miami tulajdonosa, Jorge Mas nem beszélt a levegőbe a napokban, amikor azt mondta, hogy Messi nagyságához mérten igyekeznek kialakítani a csapat új keretét – Arról már nem is beszélve, hogy a korábbi Barcá riválisokkal (Messi, Busquets, felkészül Jordi Alba?) egy csapatban szereplő Ramos érkezése újra Miami-ra irányíthatná a közvélemény figyelmét…