Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A másodosztályban kötött ki a Fehérvár kegyvesztettje – HIVATALOS

Annak ellenére, hogy első osztályú és külföldi ajánlatai is voltak, a Fehérvár létszámfeletti román légiósa a magyar másodosztályú bajnokságba (Merkantil Bank Liga) szerződött…

 

A másodosztályú ETO FC Győr hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a legutóbb a Fehérvár alkalmazásában álló román válogatott irányító, Claudiu Bumba a csapathoz szerződött.

A 29 éves labdarúgó tavaly nyáron szerződött Fehérvárra, azonban nem találta meg a számításait a csapatnál. Bumba az ősszel 11 mérkőzésen mindössze 400 percet játszott, és januárban a második csapathoz száműzték őt. Az elmúlt időszakban a fehérváriak külföldre szerették volna eladni őt, végül azonban ez meghiúsult.

A háromszoros román válogatott középpályás korábban hazájában, Izraelben és Törökországban is futballozott, mielőtt Magyarországra szerződött volna. Bumba a legutóbbit megelőző három idényben együttesen 92 mérkőzésen 21 gólt szerzett, miközben 17 gólpasszt adott csapattársainak a Kisvárda színeiben.

“Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Azért jöttem ide, hogy egy nagyszerű projekt részese lehessek. Több elsőosztályú lehetőséget is visszautasítottam, mert hiszek ebben a csapatban és a stábban. Azonosulni tudok a klub törekvéseivel, azon leszek, hogy az első perctől segítségére legyek az ETO-nak” – tette hozzá az új érkező.