Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG elnökét sokkolta, hogy Mbappé ingyen akar távozni

A Paris Saint-Germain edzőváltása kapcsán tartott sajtótájékoztatóján a klub elnöke a csapatkapitány jövőjéről is beszélt…

(Photo by John Berry/Getty Images)

A Paris Saint-Germain elnöke, Nasszer al-Kelaifi leszögezte, hogy Kylian Mbappét nem fogják ingyen elengedni, ha valóban távozni akar, akkor csak átigazolási díj ellenében fognak megválni tőle:

“Teljesen megdöbbentem, amikor meghallottam, hogy Mbappé ingyen akar távozni. Ő egy nagyszerű srác, egy úriember, szóval ingyen távozni, gyengíteni az országa legnagyobb klubját, ez nem rá vall. Megdöbbentem és csalódott voltam. Jó tárgyalási pozícióban vagyunk, Mbappé nem fog ingyen távozni. Nem létezik, hogy a világ legjobb játékosa ingyen távozzon, ez nem fog megtörténni.”

Al-Kelaifi arról is beszélt, hogy a játékosnak a jövő héten, vagy legkésőbb 2 héten belül döntenie kell, és ha nem hosszabbít, akkor nyitva áll előtte az ajtó.

Emlékezhetünk rá, hogy Mbappé tavaly nyáron hosszas huzavona végén hosszabbította meg a szerződését a francia klubnál, miután sokáig flörtölt a Real Madriddal, végül 2+1 éves megállapodást kötött akkor a PSG-vel, melyből a plusz egy évet nem szeretné érvényesíteni. Mbappé aktuális szerződése tehát jövő nyáron lejár, így még idén nyáron el kéne adnia őt a csapatnak.

A 24 éves világbajnok klasszis 2017 óta erősíti a PSG-t, ez idő alatt Mbappé 260 tétmérkőzésen 212 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.