Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Al-Nassr: rövidesen jöhet az újabb sztárigazolás! – képpel

Minden arra utaló jel szerint a francia Lens csapatkapitánya, Seko Fofana lesz a következő futballista, aki a szaúdi Al-Nassr játékosa lesz.

A Sky Sports szakírója, Rudy Galetti szerint az egyeztetések már az utolsó fázisban járnak az Al-Nassr, Fofana valamint a Lens között. Galetti a neves francai sportlapra, a L’Equipe beszámolójára is hivatkozik, amely egyészen pontosan a Lens által kiadott kommünikét idézi, nevezetsen azt, hogy a francia klub elismerte az Al-Nassr konkrté érdeklődését, valamint a javában is zajló egyeztetéseket.

A hírek szerint szaúdi klubnak a játékos pontos fizetését, illetve a Lens-nek fizetendő átigazolási díjat kell ‘csupán’ pontosítania ahhoz, hogy bejelentse a nyolcszoros elefántcsontparti válogatott játékos érkezését.

A Lens együttesében 2020 nyara óta szereplő Fofana az elmúlt szezonban a Ligue 1 egyik legjobb játékosa volt, elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy csapata szinte az utolsó pillanatokig harcban állt a PSG együttesével a bajnoki címért.

A Transfermakrt által 32 millió euróra taksált 28 esztendős középpályás jelenelgi szerződése 2025 nyaráig szól a Lens-szal, így egy újabb komolyabb transzfert készül kötni az Al-Nassr, amely Marcelo Brozovics átigazolása után újabb komolyabb erősítést hajtan végre Fofana megszerzésével a középpályán.