Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter Miami: újabb ex Barcelona-sztár érkezhet a hét folyamán – sajtóhír

Újabb FC Barcelona legendával bővülhet tovább az Inter Miami kerete, katalán beszámolók szerint Jordi Alba leigazolása még a héten bejelentésre kerülhet…

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Pár hete még csak pletyka volt, azonban lassan valósággá válhat Jordi Alba leigazolása az Inter Miami számára, számolt be róla a katalán sajtó, miután a spanyol balhátvéd ügynöke előrehaladott tárgyalásokat folytatnak David Beckham csapatával.

Jordi Alba így a Lionel Messi és Sergio Busquets leigazolását követően a harmadik ex Barcelona-sztár lehet az Inter Miami keretében, miközben a klub Luis Suarez ügynökségével is felvette a kapcsolatot.

A 34 éves játékos mindezek mellett természetesen Szaúd-Arábiából is kapott megkereséseket, így minden bizonnyal az fog dönteni, hogy Alba az egykori társa, Lionel Messi mellett képzeli-e a jövőjét vagy sem.

Mindeközben Lionel Messi leigazolását követően a csapat jelenlegi hálóőre, Nick Marsman már akkor a csapata épségéért aggódott, hiszen a nyilatkozata szerint az amerikai csapatnak még nincs meg a kellő biztonsági rendszere ilyen világsztárok megvédésére…