Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: megvan, hogy hol folytatja pályafutását Granit Xhaka! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint mindenben megegyezett egymással az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese és a Bundesligát erősítő Bayer Leverkusen gárdája Granit Xhaka átigazolását illetően.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Korábban már beszámoltunk arról, hogy minden bizonnyal távozni fog az Arsenal csapatától Granit Xhaka, aki szeretne visszatérni a Bundesligába. A hírek szerint a Bayer Leverkusen együttese látott komoly fantáziát az ő megszerzésében, de mostanra az ügy már igen előrehaladott állapotban van. A beszámolók alapján ugyanis a két csapat már megegyezett egymással az átigazolási díjat illetően, és a “Gyógyszergyáriak” 25 millió eurót fognak fizetni a 30 éves középpályásért. A sajtó értesülései szerint a személyes feltételeket illetően is megegyeztek a felek, így akár már a következő 24 órában megtörténhet a transzfer hivatalos bejelentése.

Granit Xhaka 2016 nyara óta tartozik az Arsenal kötelékébe, amelynek színeiben azóta 297 mérkőzésen 27 gólig és 29 gólpasszig jutott, valamint 4 trófeát nyert a csapattal. Szerződése 2024 nyaráig köti a londoni klubhoz, piaci értékét pedig 20 millió euróra teszi a transfermarkt.