Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: megszületett az egyesség a Chelsea-vel a támadó átigazolásáról! – képpel

Fabrizio Romano szerint péntek este a Chelsea és az AC Milan áttörést értek el az egymás közti egyeztetésekben, amelynek következtében minden akadály elhárult Christian Pulisic Milánóba történő átigazolása elől.

 

 

Mint ismert, az amerikai válogatott csapatkapitányát az elmúlt napokban egyre élénkebben emlegették az AC Milan legújabb nyári érkezőjeként.

Úgy tűnik, a pletykák igaznak bizonyulnak, miután egybehangzó hírek szerint Milánóban orvosi vizsgálatokra várják Pulisic-et. Árulkodó jel, hogy az amerikai sportsajtóban, már kész tényként közlik Pulisic klubváltását.
Utóbbi kapcsán Fabrizio Romano megemlíti azt is, hogy nagyjából mintegy 20 millió eurót és további bónuszokat fizethetnek a milánóiak a Chelsea-nek.

A beszámolók szerint az események azért is gyorsultak fel a tárgyalások során, mert Pulisic maga szorgalmazta Londonban, hogy engedjék el Milánóban.

Az 57-szeres amerikai válogatott játékos az AC Milan negyedik nyári érkezője lesz régi-új csapattársa Ruben Loftus-Cheek, Luka Romero és Marco Sportiello kapus után.