Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan megállapodhat az MU az Inter kapusáról – sajtóhír

Szigetországi és olasz sajtóértesülések szerint az Inter és a Manchester United továbbra is tárgyalásokat folytat egymással a milánóiak kapusának átigazolásáról…

(Photo by Luca Rossini/NurPhoto via Getty Images)

Ben Jacobs információi szerint az Inter és a Manchester United pozitív tárgyalásokat folytatott egymással André Onana klubváltásáról. Az előzetes híresztelések szerint a milánóiak 60 millió eurót kértek a kameruni kapusért, a “vörös ördögök” 50 millió eurót és további bónuszokat tartalmazó ajánlata már közel lehet a célhoz.

A 27 esztendős kameruni hálóőr tavaly nyáron szabadúszóként került az Interhez. Kezdetben még osztoztak Samir Handanoviccsal a lehetőségeben, a szezon második felében azonban már Onana volt az első számú választás, végül 24 bajnokin és összesen 41 tétmeccsen lépett pályára a 2022-2023-as idényben.

Pályafutása korábbi szakaszában a Barcelona és az Ajax utánpótlásában nevelkedett, 2016 és 2022 között az amszterdamiak első csapatában védett, de a doppingvétségét követő eltiltását követően már nem hosszabbította meg szerződését a klubnál.

Mindeközben az olasz sportsajtó vezető orgánumai megerősítették, hogy az Inter már új első számú kapust keres, az Atalanta tehetsége, Marco Carnesecchi mellett opció lehet a tavasszal a Bayern Münchenben védő rutinos Yann Sommer, ill. a Sahtar Donyeck tehetséges kapusa, Anatolij Trubin megszerzése is.