Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönben szerezné meg a magyar védőt az olasz ezüstérmes – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint újabb fejlemények történtek az új csapatot kereső magyar válogatott hátvéd ügyében…

(Photo by ANP via Getty Images)

LazioNews24 beszámolói szerint a Lazio megtette az első ajánlatát az AZ Alkmaarnak Kerkez Milos megszerzésére, amelyben a rómaiak egy 2.5 millió eurós kölcsönt ajánlottak, amely után további 11 millió euróért szereznék meg a magyar labdarúgó játékjogát.

A magyar válogatott 19 éves balhátvédje tavaly januárban került a holland együtteshez, azóta Kerkez állandó játéklehetőséget követelt magának és stabil, energikus teljesítményére számtalan európai csapat felfigyelt. A fiatal bekk az AZ színeiben 55 tétmérkőzésen öt gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott.

A korábbi híresztelések szerint a Benficával a felek közel álltak a megállapodáshoz, hogy Kerkez ötéves szerződést kössön új csapatával. A játékossal már megegyeztek, a klubok közt azonban nem történt végleges megállapodás, közben pedig a római “sasok” előtt már a Bournemouth és a Bologna érdeklődése is felmerült.

A beszámolók szerint a római csapat vezetőedzője, Maurizio Sarri nagyon szeretné leigazolni a fiatal magyar labdarúgót, akire a két csapat egymás elleni Ekl-nyolcaddöntőjében figyelt fel, amikor Kerkez gólt is szerzett ellenük.

A korábbi hírek szerint az AZ 15 millió eurót kért a játékosért, amelytől még elmarad az olasz csapat által kínált lehetőség.