Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még idén nyáron Habfehérbe öltözhet Kylian Mbappe – sajtóhír

A francia sajtó szerint nem nézi jó szemmel Kylian Mbappe szándékait a PSG, amennyiben a játékos nem hosszabbít, még idén pénzt szeretnének érte kapni…

(Photo by Kym Illman/Getty Images)

Egyre feszültebb a helyzet a Paris Saint-Germain vezetősége és húzónevük Kylian Mbappe között, hiszen míg a francia fővárosi klub egyre agresszívebben erőltetné a játékos szerződéshosszabbítását, addig a francia támadó nem hajlandó aláírni az új szerződést, hiszen az a szándéka, hogy a következő átigazolási szezon folyamán a Real Madrid keretéhez csatlakozzon.

Kylian Mbappe 2024 nyarán lejáró szerződése pedig egyre inkább aggodalommal tölti el a PSG vezetőségét, hiszen a klubnak esze ágában sincs elengedni ingyen a világ egyik legjobb játékosát.

A legfrissebb sajtóértesülések értelmében ennek köszönhetően pedig a Paris Saint-Germain patthelyzetbe került, így már idén nyáron elengedné Mbappe kezét, amennyiben a Real Madrid kifizeti a játékosért kért 200 millió eurót, amely brutális összeg egy hamarosan lejáró szerződésű futballista játékjogáért.

A Real Madrid azonban hajlik az ajánlatra, hiszen Karim Benzema távozásával a csapat számára kiemelten fontos lenne Mbappe érkezése már az idei nyár folyamán…