Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbított rutinos védőjével az Inter! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított rutinos védőjével, Stefan de Vrijjal.

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Inter vezetősége szeretné Milánóban marasztalni Stefan de Vrijt. Nos, a vezetők sikerrel jártak, a kék-feketék ugyanis a tegnapi napon bejelentették, hogy megállapodtak a holland védővel a közös folytatásról. A 31 éves védő két évre, 2025 nyaráig szóló megállapodást kötött a csapattal, amelynek már 2018 nyara óta a tagja. A hírek szerint a fizetése is változatlan marad, éves szinten 4 millió eurót fog keresni a klubnál. A vezetőség döntése összességében nem meglepő, hiszen de Vrij az előző szezonban is még 38 meccsen lehetőséget kapott Simone Inzaghitól és mintegy 2500 percet tölthetett a pályán.

Stefan de Vrij 2018 nyara óta tartozik az Inter kötelékébe. A klub színeiben azóta 203 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 9 gólt és 7 gólpasszt jegyzett. Az elmúlt időszakban ő a harmadik játékos, akivel szerződést hosszabbított a csapat, Alessandro Bastoni és Hakan Calhanoglu után.