Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb fejlemények az egykori kiváló holland kapusról

Ahogyan arról beszámoltunk, az AFC Ajax egykori kiváló kapusa és korábbi sportigazgatója a minap agyvérzést kapott nyaralása alatt…

(Photo by Broer van den Boom/BSR Agency/Getty Images)

Horvátországi nyaralása ideje alatt agyvérzést kapott az Ajax és a Manchester United egykori holland válogatott kapusa, Edwin van der Sar.

Az egykori labdarúgót a spliti KBC (Klinicki Bolnicki Centar) kórházban ápolják, amely vasárnap adott tájékoztatást Van Der Sar aktuális állapotáról:

“Stabil az állapota, jelenleg is megfigyelés alatt áll. Az orvosaink úgy gondolják, hogy minden rendben lesz. Normálisan kommunikál, és már ki is fejezte a háláját azoknak, akik törődnek az egészségével. Hiszünk benne, hogy nem lesz szükség műtétre. Ha mégis – de erről egyelőre nincs szó –, akkor azt minden bizonnyal Splitben is el tudják majd végezni” – áll a kórház közleményében.

Van der Sar az elmúlt években az Ajax ügyvezető igazgatójaként dolgozott, az előző szezon végén az utóbbi időszak eredménytelen szereplése miatt mondott le posztjáról, s indoklásában kifejtette, most pihenésre van szüksége és más dolgokkal szeretne foglalkozni.