Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Icardi után világbajnok középpályást is szerződtetne a Galatasaray! – sajtóhír

Sajtóhírek szerint Mauro Icardi átigazolásának véglegesítése után a török bajnok Galatasaray újabb játékost szemelt ki a Paris Saint-Germain együtteséből, mégpedig Leandro Paredest.

 

A 29 esztendős 54-szeres argentin válogatott, világbajnok középpályás az elmúlt idényt Olaszországban, a Juventus együttesénél töltötte, ám miután a torinóiak nem marasztalták, Paredesnek vissza kellett térnie Párizsba.

A hírek szerint a Boca Juniorsban nevelkedő játékos nem szerepel a párizsiak új trénerének, Luis Enrique-nek az elképzeléseiben, így megfelelő ajánlat esetén távozhat a klubtól.

Az átigazolási piac történéseivel foglalkozó Nicoló Schira sportújságíró szerint a Galatasaray már be is jelentkezett Paredes játékjogáért, aki így követheti jó barátját és honfitársát Mauri Icardit Isztambulban.

Schira szerint Icardi személyén túl, az állandó játéklehetőség valamint a Bajnokok Ligájában való szereplés is vonzó Paredes számára, aki szóban megegyezhetett már a törökökkel, egy 2027-ig szóló szerződésben.

A PSG-vel jövő nyárig szerződésben álló Leandro Paredes piaci értékét 12 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt.