Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egykori magyar bajnok igazolt az NB II épülő csapatához – HIVATALOS

Újabb erősítést jelentett be a másodosztályú Nyíregyháza-Spartacus gárdája egy szebb napokat is látott támadó megszerzésével…

 

Az NB II-es Nyíregyháza hivatalos honlapján tudatta, hogy kétéves szerződést kötött az egyszeres magyar válogatott támadóval, Géresi Krisztiánnal.

A 29 éves támadó fiatalon bajnoki címet nyert a Fehérvár játékosaként, majd tagja volt a Puskás Akadémia és a Vasas keretének, legutóbb a másodosztályban futballozott a Szeged alkalmazásában. Közel száz NB-I-es meccse mellett 13 alkalommal lépett pályára Európa Liga-selejtező találkozón, ahol 3 gólt szerzett, és a magyar válogatottban is bemutatkozhatott 2021-ben a San Marino ellen megnyert találkozón.

“Amikor elkezdtünk tárgyalni, már az elején meggyőzőnek éreztem mind a klub sportigazgatóját, mind a vezetőedzőt. Szimpatikus volt az az ambíció ami jellemzi őket, és amilyen professzionálisan állnak a munkához. Úgy gondolom ez egy fő alappillére lehet a csapat stabilitásának, és sikerének. Szeretném, hogy a Szpari a keleti régió élvonalbeli csapataival felvegye a versenyt a közeljövőben” – mondta az új igazolás.

“Krisztián a támadósorban egy komplex játékos, mind középen mind szélen bevethető. Nagyon dinamikus, technikás, kreatív futballista. Örülök, hogy ilyen kvalitású labdarúgó igent mondott, és egyben elkötelezte magát klubunkhoz. Több csapat is szerette volna soraiban tudni, és az hogy minket választott, igazolja, hogy jó úton indultunk el annak érdekében, hogy a Szpari egy eredményes klub legyen” – tette hozzá Fekete Tivadar, a Szpari sportigazgatója.