Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét csapatot válthat a rutinos chilei középpályás – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Libertadores-kupa-győztes Flamengo tapasztalt játékosa hamarosan távozhat az együttestől…

(Photo by Wagner Meier/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a szebb napokat is látott Arturo Vidal hamarosan fel fogja bontani szerződését a Flamengo csapatával, és a 2023-as naptári esztendő hátralévő részére a szintén brazil Athletico Paranaenséhez készül aláírni.

A 36 éves chilei középpályás egy évvel ezelőtt igazolt a riói óriásklubhoz, mellyel megnyerték a Libertadores-kupa előző kiírását, azon kívül viszont egyetlen jelentős sorozatban sem tudtak diadalmaskodni. Vidal az elmúlt egy évben 51 tétmérkőzésen lépett pályára a csapatban, de az aktuálisan zajló országos bajnoki kiírásban hat mérkőzésen mindössze 250 perc játéklehetőség jutott neki.

Vidal pályafutása korábbi szakaszában Európában a Bayer Leverkusen (2007-2011), a Juventus (2011-2015), a Bayern München (2015-2018), a Barcelona (2018-2020) és az Inter (2020-2022) futballistája volt.

A chilei fenegyerek éppen ahhoz a csapathoz készül szerződni, melyet a Flamengo legyőzött a Libertadores-kupa tavalyi döntőjében.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!