Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a Barca támadóját szemelték ki! – sajtóhír

Olaszországi lapértesülések szerint a Juventus együttese Timothy Weah megszerzése után tovább erősíteni támadósorát, ahová az FC Barcelona fiatalja, Abde Ezzalzouli, ‘művésznevén’ Ez Abde érkezhet.

A 21 esztendős marokkói válogatott szélső neve Xavi érkezésével robbant be a köztudatba Barcelonában, azonban a kezdeti lehetőségek után az elmúlt idényt Ez Abde már az Osasunánál kezdte kölcsönbe. A fiatal szélső Pamplónában bár állandó játéklehetőséget kapott a La Ligában, marasztalták is volna, ám július elsejével, kölcsönszerződése lejártával visszatért Barcelonába, ahol egyelőre újfent bizonytalannak tűnik a helyzete, már ami a játékperceket illeti… Arról már nem is beszélve, hogy a jelenleg 15 millió euróra taksált játékos a Barca egyik futballistája lehet a nyáron.

Az olasz Tuttomercato értesülései szerint a Juventus együttesétől Massimiliano Allegri kérésére máris jelentkezhettek a Barcánál, hogy szívesen szerződtetnék Ez Abdé-t, akinek a teljesítményét nem egyszer figyelték testközelből is a Juve képviselői az elmúlt szezonban.

A Tuttomercato szerint a Barca legalább az említett 15 millió eurós átigazolási díjhoz ragaszkodhat – természetesen további bónuszokkal kiegészítve –, figyelembe véve azt is, hogy a fiatalon a Hércules FC-től a katalánokhoz kerülő Ez Abde szerződése 2026 nyaráig érvényes Barcelonában.