Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: kölcsönadta tehetséges támadóját a Chelsea! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönadta fiatal támadóját, David Datro Fofanát az Union Berlin csapatának.

(Photo by Craig Mercer/MB Media/Getty Images)

Brenden Aaronson után újabb kölcsönjátékos érkezését jelentette be az Union Berlin gárdája. A fővárosi alakulat ugyanis a BL főtáblára készülve nagy erőkkel igyekszik megfelelően méllyé tenni a keretét. A csapathoz a mai nap egy támadó csatlakozott David Datro Fofana személyében. A 20 éves futballista a téli átigazolási időszakban vált híressé, miután a Chelsea 12 millió euró ellenében leigazolta őt a Moldetól. Az elefántcsontparti játékos az első félszezonjában nem kapott sok lehetőséget a bizonyításra, és minden bizonnyal Mauricio Pochettino is arra szavazott, hogy egy kisebb csapatnál jóval többet fejlődhetne, minthogy a padot koptassa. Ennek fényében Fofana a következő szezont az Union Berlinnél fogja tölteni kölcsönben, a szerződése pedig nem tartalmaz vásárlási opciót a német csapat számára.

David Datro Fofana az előző szezon második felében 4 meccsen kapott lehetőséget a Chelsea felnőttei között és összesen 112 percet tölthetett a pályán.