Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a Fehérvárhoz a Salzburg reménysége – HIVATALOS

A jelentős nyári átalakuláson keresztül menő Fehérvár egy újabb változást jelentett be a játékoskeretében…

 

A Fehérvár hivatalos honlapján jelezte, hogy a csapat egykori saját nevelésű játékosa, Berki Marcell az Ausztriában töltött éveket követően hazatért az együtteshez, miután 2+1 évre szóló megállapodást kötött a csapattal.

A még mindig csak 19 éves támadó 2018-tól a Red Bull Salzburg korosztályos csapataiban pellérozódott, játszott az UEFA Ifjúsági Ligában is, az elmúlt szezonban pedig az osztrák másodosztályú Lieferingben játszott kölcsönben. Márciusban pályára lépett az U19-es válogatott mindhárom mérkőzésén az elitkörben.

“A legfontosabb számomra most az, hogy minél több játékpercet kapjak, bízom benne, hogy a Vidinél lesz lehetőségem sokat pályán lenni. Nagyon boldog vagyok, hogy hazatérhettem, mert a legjobb helyen vagyok a fejlődésem szempontjából és a csapat szempontjából is. Minél több góllal és gólpasszal szeretném segíteni a csapatot, azt gondolom, hogy erre már mentálisan és fizikálisan is készen állok” – nyilatkozta a visszatérő játékos.

Fiatal, székesfehérvári kötődésű, Vidi-nevelésű játékossal sikerült megerősíteni a támadó-szekciónkat. Marci több poszton is bevethető futballista, örülök, hogy sikerült őt Salzburgból hazahoznunk. Ő is és a családja is lát fantáziát abban a projektben, amit felvázoltam nekik, bízom benne, hogy sikerül ezt tartalommal is megtölteni” – tette hozzá Juhász Roland sportigazgató.