Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiderült, melyik csapat ellen játssza a Barcelona a Gamper-kupát

Az FC Barcelona a hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy megvan, mely csapat ellen fognak pályára lépni a minden évben megrendezésre kerülő Gamper-kupában. 

 (Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

Hivatalossá vált, hogy a Tottenham Hotspur lesz a Barcelona ellenfele az 58. Gamper-kupában. A mérkőzésre augusztus 8-án, 20:00-kor kerül sor, és ez lesz a katalán csapat első mérkőzése az Olímpic Lluís Companys stadionban.

A Spurs lesz a Barca utolsó ellenfele az előszezonban, mielőtt augusztus 13-án idegenben, a Getafe otthonában megkezdődik a spanyol bajnokság A Gamper-kupa előtt a katalán gárda négy barátságos mérkőzést játszik majd az amerikai turnéja során.

A londoni klubbal másodszor fog találkozni idén a Barcelona a Joan Gamper után elnevezett kupában, és a Spurs lesz a hatodik angol klub, amely valaha részt vett rajta az Ipswich Town 1981-es, a Nottingham Forest 1983-as, az Aston Villa 1984-es, a Manchester City 2009-es és az Arsenal 2019-es mellett. A Tottenham lesz az első angol klub, amely kétszer is találkozik a Barcával az előszezonban, de ez lesz az első alkalom, hogy a Gamper-kupában szerepel a katalánok ellen.

A tavalyi Gamper-kupát a katalánok 6–0-ra nyerték a mexikói UNAM Pumas ellen.