Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közel áll a Lens támadójának megszerzéséhez az RB Leipzig! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig együttese közel áll a Lens támadójának, Lois Opendának a leigazolásához.

(Photo by Christian Liewig – Corbis/Corbis via Getty Images)

Az RB Leipzig csapatának egyik legfőbb célja a nyári átigazolási időszakban, hogy találjon egy kimagasló képességű támadót. A lipcsei klubnál ugyanis az elmúlt években nem sültek el jól ezen a poszton az átigazolások, elég csak Andre Silvára gondolni, de Poulsen sem tudja már a korábban megszokott szintet hozni, míg az utóbbi időszak legeredményesebb játékosa, Nkunku a Chelseahez szerződött. A legfrissebb hírek szerint a Leipzignek már megvan a kiszemeltje, aki véleményük szerint a megoldást jelentheti ezen a poszton. A fő célpont nem más, mint a Lensben kiváló szezont produkáló Lois Openda. A beszámolók alapján a két klub között megszületett a megegyezés az átigazolási díjat illetően, ami 40-45 millió euró között mozog, így a német alakulatnak már csak a személyes feltételekről kell megegyeznie a 23 éves játékossal, akit már a következő héten be is mutathatnak új csapatánál.

Lois Openda az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 42 mérkőzésen lépett pályára a Lens színeiben, amelyeken 21 gólig és 4 gólpasszig jutott. Szerződése 2027 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 35 millió euróra teszi a transfermarkt.