Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több mint tíz év után távozik az Inter kapusa – HIVATALOS

Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy távozik kapusuk, Samir Handanovic. 

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Szerződése lejártával távozik az olasz Inter csapatától Samir Handanovic, erősítette meg a milánói klub a hivatalos oldalán. A szlovén játékos 2012-ben érkezett az Interhez az Udinesétől 15 millió euróért. A felek most közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését, így Handanovic ingyen igazolhatóvá válik. Arról még nincs információi, hogy hol folytatja a pályafutását.

Az ott töltött 11 éve alatt Handanovic egy olasz bajnoki címet, két Olasz Kupát és két Olasz Szuperkupát nyert. Minden sorozatot figyelembe véve 455 mérkőzésen lépett pályára az Inter színeiben, amelyeken 166 alkalommal nem kapott gólt. Az előző szezont még első számú kapusként kezdte meg, amikor aláírt egy egyéves szerződéshosszabbítást is, viszont az idény során André Onana kiszorította a kapuból.

Az Inter minden bizonnyal egy másik kapusát is elveszíti a nyáron, hiszen a Manchester United nagy erőkkel próbálja leigazolni Onanát.