Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a katalán rivális kölcsönvenné a fiatal tehetséget! – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a La Ligában szereplő Girona együttese kölcsönvenné Pablo Torre játékjogát. A Barca számára több szempontból is előnyös lehet a katalán rivális érdeklődése (…)

(…) A tavaly nyáron a Racing együttesétől megszerzett tehetséges középpályás ugyan a felnőtt kerethez tartozott a Barcánál, ahol bár ígéretes jövőt jósolnak neki, rendszeres játéklehetőségről nehéz lenne beszélni Torre esetében, aki mindössze 13 tétmérkőzésen (1-1 gól és gólpassz volt a mérlege – a szerk.) kapott lehetőséget Xavitól a mögöttünk hagyott idényben.

A katalán Sport című lap beszámolója szerint mind a Barca, mind a 20 esztendős játékos számára előnyös lehet egy kölcsönszerződés, amelyről a klub és a játékos már egyeztetett is egymással, megegyezve abban, hogy megvizsgálják a lehetőségeket.

A hírek szerint az a Girona is érdeklődik Torre kölcsönvételéről, amely nagyon is kapóra jöhet a Barca számára! Ugyanis mint arról mi is beszámoltunk már, a katalánok szeretnék megszerezni Oriol Romeut, mégpedig Sergio Busquets megüresedő helyére, akiért cserébe szívesen ‘felajánlanák’ Pablo Torre játékjogát, egy amolyan tipikus, mindenki számára Nyertes helyzetet teremtve: a Barca megszerezné kiszemeltjét; a Girona a legmagasabb szinten bizonyítani akaró fiatallal erősödne; Pablo Torre pedig vélhetően végigfutballozhatna egy idényt a felnőttek között a La Ligában.