Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: újabb neves igazolást hajtott végre a feltörekvő csapat – HIVATALOS

A jelentős nyári erősítéseket végrehajtó ETO FC Győr legutóbb egy újabb válogatott játékos érkezéséről számolt be…

 

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő ETO FC Győr szerződtette a korábban a Ferencvárost is erősítő szlovák válogatott középpályást, Michal Skvarkát.

A 30 éves labdarúgó a Zsolna akadémiáján nevelkedett, majd több szlovák csapat után 2019 és 2021 között a Ferencváros játékosa volt. Skvarka a zöld-fehérek színeiben 26 meccsen egyszer talált a kapuba. Ezt követően még a lengyel Wisla Kraków és a görög Levadiakosz futballistája volt. Komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a szlovák játékos, ugyanis hazájában az U17-es válogatottól kezdve az összes korosztályos csapatban pályára lépett, emellett a felnőtt nemzeti csapat mezét is kétszer magára húzta, klubszinten pedig szerepelt Bajnokok Ligája- és Európa-liga-meccsen is.

“Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok az ETO-hoz. Játszottam már Magyarországon, tisztában vagyok vele, hogy a klubnak nagyon szép a történelme, és hogy milyen nagy játékosok szerepeltek itt. Elég csak megemlíteni a közelmúltból Priskin Tamást, akit úgy gondolom senkinek sem kell bemutatni a magyar futballt kedvelői körében. Nagy céljaink vannak, keményen dolgozunk, és ezek érdekében mindent meg fogunk tenni. Nagyon várom már, hogy pályára léphessek ETO mezben” – mondta a klubhonlapnak.

Skvarka már a rábapartiak tizedik új igazolása a nyári szünetben Paul Anton (Arad), Buna Gábor (Kecskemét), Claudiu Bumba (Fehérvár), Csóka Bálint (DAC), Hamed Yasin (Nyíregyháza), Matija Krivokapics (DAC) és Pap Eduárd (Botosani), Szépe János (MTK), és Luciano Vera (Deportivo Maipu) után.