Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy visszatérőt jelentett be a Ferencváros – HIVATALOS

A korábbi sajtóértesüléseknek megfelelően a Ferencváros valóban leigazolta egy korábbi játékosát az ecuadori balhátvéd személyében…

 

A Ferencváros hivatalos oldalán erősítette meg, hogy újból leigazolta az egyszer már foglalkozotatt Cristian Ramírezt az orosz Krasznodar együttesétől. A korábbi híresztelések szerint a zöld-fehérek 2 millió euró körüli összeget fizettek érte.

A 28 éves ecuadori balhátvéd hazájában a patinás Independiente del Vallében nevelkedett, majd Németországban a Fortuna Düsseldorf és a Nürnberg játékosa volt. Ezt követően 2015 elejétől 2016 végéig 71 mérkőzésen játszott a zöld-fehéreknél, két magyar bajnokságot és egy Magyar Kupát nyert az együttessel.

Ramírez a Fraditól való távozásától kezdve mostanáig Oroszországban játszott, az orosz bajnokság elmúlt kiírásában 16 mérkőzésen lépett pályára a hatodik helyen végző együttesben.

“Magyar a feleségem, és bár évek óta Krasznodarban futballozom és itt élünk, ha tehetjük, megyünk haza a magyar fővárosba. Karrierem befejezése után ott képzeljük el a jövőnket – nyilatkozta Ramírez az idén áprilisban a Nemzeti Sportnak.