Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kölcsönvette a Leeds United védőjét az AS Roma! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönvették a Leeds United védőjét, Rasmus Kristensent.

(Photo by Fabio Rossi/AS Roma via Getty Images)

Az AS Roma gárdája a mai nap folyamán hivatalosan is bejelentette, hogy kölcsönvette Rasmus Kristensent a Leeds Unitedtől. Erre azért volt lehetősége a fővárosi alakultnak, mert Kristensen szerződésében volt egy záradék, hogy amennyiben a csapat kiesik a Premier Leagueből, úgy ideiglenesen távozhat. A Roma azt is közölte a hivatalos kommünikében, hogy nem szereztek vásárlási opciót a 26 éves játékosra, aki a 2023/24-es idény végén vissza fog térni a Leedshez.

Kristensen így az AS Roma harmadik nyári szerzeménye Houssem Aouar és Evan N’Dicka után, akik egyaránt szabadügynökként csatlakoztak a csapathoz.

Nem Kristensen az egyetlen Leeds játékos, aki jelenleg a Roma keretéhez tartozik, hiszen Diego Llorentét is kölcsönvették a “Farkasok” a következő szezonra. A spanyol védő viszont abból a szempontból nem tekinthető teljesen új igazolásnak, hogy az előző idény második felében már kölcsönben szerepelt az AS Románál.