Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Beckham tíz éve tervezte, ami most megvalósult

Miután az Inter Miami bejelentette Lionel Messi leigazolását, a csapat tulajdonosa is megszólalt a történelmi pillanat kapcsán…

(Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

Az MLS-ben szereplő Inter Miami társtulajdonosa, David Beckham közösségi oldalán üdvözölte Lionel Messi érkezését a csapatnál:

“Tíz évvel ezelőtt az volt a tervem, hogy a világ legjobb játékosait hozom Miamiba. Olyan futballistákra van szükség, akik segítik az ország labdarúgósának fejlődését. Az álmom ma valóra vált. Nem is lehetnék boldogabb. Leo személyében csodálatos labdarúgót és remek embert köszönthetek a klubunknál. Üdvözlöm őt és a családját a közösségünkben.”

Bár már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy az Inter Miamiban folytatja pályafutását, azóta Messi a családjával töltötte a szabadságát. Az elmúlt napokban érkezett meg Floridába, ahol a tervek szerint vasárnap ünnepélyes keretek között fogják bemutatni új csapatában. Ezt követően a jövő héten az MLS és a mexikói bajnokság csapatai számára kiírást Leagues Cup keretein belül mutatkozhat be a csapat színeiben.

Az Inter Miami részéről a közeljövőben további igazolások bejelentései várhatóak.