Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál csapat csábítja a Ferencváros létszámfeletti támadóját – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a portugál első osztályban köthet ki a Ferencváros létszámfeletti horvát csatára…

A zöld-fehérek átigazolási híreivel foglalkozó ulloi129.hu hívta fel rá a figyelmet, hogy a portugál lapok szerint a Ferencváros támadója, Roko Baturina közel áll ahhoz, hogy a portugál első osztályú Gil Vicentéhez kerüljön.

Az egykori horvát korosztályos válogatott csatár 2020-ban a Dinamo Zagrebtől került a zöld-fehérekhez, azonban a Fradinál képtelen volt állandó lehetőséget kapni, így folyamatosan kölcsönadták őt, előbb a lengyel Lech Poznannak, aztán a szlovén Maribornak, idén januárban pedig a spanyol másodosztályú Racing Santandernek.

Baturina utolsó állomáshelyén a La Liga 2-ben 12 meccsen négy gólt és három gólpasszt jegyzett tavasszal. Bár korábban arról lehetett hallani, hogy a Racing véglegesítheti őt, nem történt előrelépés. A portugál A Bola szerint a Gil Vicente a távozó házi gólkirályt, a Portóhoz 7 millió euróért igazoló Fran Navarrót pótolhatja pótolhatja Baturinával.

A 23 éves spliti támadót jövő nyárig köti szerződés a magyar bajnokhoz, ahol úgy tűnik, hogy továbbra sem számítanak rá mindenképpen.