Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi válogatott játékost igazolhat a másodosztályú Honvéd – sajtóhír

Hazai sajtóinformációk szerint a másodosztályba kieső Honvéd a hazatérő egykori válogatott játékos szerződtetésére készül…

A csakfoci.hu információi szerint a Slovan Bratislavától szerződése lejártával távozó korábbi magyar válogatott játékos, Holman Dávid az NB I-ből kieső Budapest Honvédnál folytatja pályafutását.

A 30 éves középpályás 2017-ben Debrecenből szerződött a Slovanhoz, amelynél évekig kulcsembernek számított, 141 tétmeccsen 31 gólt szerzett és 33 gólpasszt adott. Az elmúlt két szezonban azonban sérülései miatt limitáltan állhatott csapata rendelkezésére, egy ideje pedig egészségesen sem számítottak rá, így szerződése lejártával elhagyta a pozsonyiakat.

Az egykori ötszörös magyar válogatott futballista a 2022-2023-as idényben mindössze négy meccsen lépett pályára a bajnokságban, legutóbb március 12-én kapott lehetőséget a Zsolna elleni bajnokin.

A másodosztályú Honvéd idáig Adorján Krisztián (Budafok), Kálnoki-Kis Dávid (ZTE), Kovács Nikolasz (Paks) és Haragos Viktor (Monor) érkezését jelentette be.