Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool a Crystal Palace védekező középpályását szemelte ki – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Ligue 1) szereplő Liverpool csapata élénken érdeklődik a bajnoki rivális Crystal Palace védekező középpályása iránt. 

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Liverpool érdeklődik a Crystal Palace játékosa, Cheick Doucoure iránt, miközben a lehetséges védekező középpályás opciókat vizsgálja. A Palace Doucoure fontossága miatt magasabb összeget szeretne kérni a játékosért, körülbelül 50 millió eurót.

A 23 éves játékos teljesítmény sokakat lenyűgözött az elmúlt szezonban, miután tavaly nyáron a Lens-től a Premier League-be igazolt 22,6 millió euróért. A középpályást, aki érkezése után 34 Premier League-meccsen lépett pályára, a szurkolók a 2022/23-as szezon játékosának választották.

A Palace a nyáron ingyen szerződtette a kolumbiai válogatott Jefferson Lermát a Bournemouth-tól, de el kell kezdeni keresni Doucoure helyettesét ha a távozna. A Liverpoolnak is át kell gondolnia a középpályáját, miután Szaúd-Arábiából komoly érdeklődés mutatkozott Fabinho és Jordan Henderson iránt. Fabinho nem utazott el a Liverpool németországi előszezoni túrájára, miközben az Al-Ittihad 40 millió fontos ajánlatot tett le érte, és jelenleg is tárgyalnak a véglegesítésről. Henderson a csapattal tartott a német edzőtáborba, de a hírek szerint szóban megállapodott egy jövedelmező hároméves szerződésben a Steven Gerrard által irányított Al-Ettifaq csapatával.

A Liverpool azonban több opciót is fontolóra vesz, köztük a Southampton játékosát, Roméu Laviát, a Manchester Citynél Kalvin Phillipset, a Bayern Münchennél Ryan Gravenberchot, Fiorentinánál Sofyan Amrabatot és az Aston Villánál Boubacar Kamarát.