Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti: “már megvan Karim Benzema utódja…”

A Real Madrid az AC Milan ellen kezdi meg az amerikai felkészülési tornát, Carlo Ancelotti pedig megannyi kérdésre válaszolt az amerikai újságírók számára…

(Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

A Real Madrid olasz mestere megannyi kérdésre választ adott az amerikai túra folyamán, leginkább a csatárkérdésre fókuszálva:

“Nagyon elégedett vagyok a Real Madrid új keretével, Fran García rengeteget tud nekünk segíteni a pálya bal oldalán, Joselu fejjátéka is új dimenziót ad a játékunknak, Güler tehetsége pedig nagyon sok szurkolónknak imponálni fog a jövő folyamán.

Jude Bellingham egy nagyszerű középpályás, egy olyan dimenzióval amellyel eddig a csapat nem rendelkezett. Ő labda nélkül is képes box-to-box középpályást alakítani, az egész pályát bejátszva.

Nem beszélek Kylian Mbappe lehetséges érkezéséről. Csak olyan játékosról beszélek aki a keretünkben van. Nem tartom helyesnek, hogy olyan játékosokról legyen szó, akik nem játszanak nálunk.

Az idei szezonban is az a cél, hogy minden kiírást megnyerjünk.

Karim Benzema pótlása már itt van, legyen az egy játékos, vagy akár egy új játékrendszer, amelyet ki fogunk próbálni a túra folyamán…”