Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kétgólos hátrányból fordított a Real Madrid az AC Milan ellen Amerikában – videóval

Fordulatos mérkőzést hozott a Champions Tour első mérkőzése, amelyen a Real Madrid és az AC Milan csapott össze Kaliforniában…

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Izgatottan várta az amerikai közönség a Real Madrid és az AC Milan összecsapását a hajnal folyamán, hiszen a nyár folyamán teljesen átalakult Királyiak teljesen új arcokkal próbáltak új felállásokat, míg az AC Milan színeiben is olyan nevek mutatkoztak be, mint a Chelsea színeiből frissen leigazolt Christian Pulisic.

Az amerikai közönségkedvenc ugyan nem tudott betalálni, de az első félidő folyamán az AC Milan kezében volt az összecsapás, Fikayo Tomori gólját Luka Romero találata követte, így az olaszok kétgólos előnnyel hagyták el a játékteret a félidei sípszót követően.

A második etapban azonban magához tért a Real Madrid és a csapat fáradhatatlan középpályása, Fede Valverde 2 perc leforgása alatt kiegyenlített, majd a pontot az i-re Vinícius Jr tette fel, aki a 84. percben fordította meg a mérkőzést a Habfehérek javára.

A mérkőzést követően Carlo Ancelotti nagyon elégedett volt a frissen debütáló játékosaival, és úgy vélte, hogy az Aranylabdás csatár, Karim Benzema hiánya sem okozott problémát a madridiak számára…

AC Milan–Real Madrid 2–3
Gólszerzők:
Tomori 25., Romero42., ill. Valverde 57., 59., Vinícius 84.

Real Madrid: Andriy Lunin, Nacho (David Alaba), Éder Militão (Antonio Rüdiger), Toni Kroos (Aurélien Tchouaméni), Ferland Mendy (Fran García), Lucas Vázquez (Dani Carvajal), Jude Bellingham (Nico Paz), Eduardo Camavinga (Luka Modric), Federico Valverde, Joselu (Vinícius Júnior), Brahim Díaz (Rodrygo).

AC Milan: Marco Sportiello (Mike Maignan), Fikayo Tomori (Malick Thiaw), Jan-Carlo Simic (Simon Kjaer), Alessandro Florenzi (Alexis Saelemaekers), Davide Calabria (Theo Hernández), Ruben Loftus-Cheek (Yacine Adli), Tommaso Pobega, Rade Krunic (Tijjani Reijnders), Lorenzo Colombo (Olivier Giroud), Christian Pulisic (Rafael Leão), Junior Messias (Luka Romero).