Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea elutasította a West Ham ajánlatát az angol középpályásért – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol bajnokságban szereplő Chelsea elutasította a West Ham United első ajánlatát Conor Gallagherért.

 (Photo by Adam Hunger/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Chelsea elutasította a West Ham United 40 millió fontos ajánlatát Conor Gallagherért. A londoni klub éppen az új szezonra készül fel az menedzserrel, Mauricio Pochettinóval, Gallagher pedig gólt szerzett a Brighton elleni 4-3-as barátságos mérkőzésen is. A West Ham a középpályáját szeretné megerősíteni, miután Declan Rice 105 millió fontért távozott az Arsenalhoz.

A játékos távozásáról korábban már röppentek fel hírek, miután nem sikerült állandó helyet szereznie az első csapatban az előző idényben. Gallagher az idei januári átigazolási időszakban visszautasította az Everton 45 millió fontos ajánlatát, de korábban a Newcastle United érdeklődéséről is cikkeztek.

A 23 éves Gallagher a Chelsea saját nevelésű játékosa, de főleg a kölcsönadásai során tört be a köztudatba, mivel hosszabb időt töltött a Charlton Athleticnél, a Swansea Citynél, a West Bromwich Albionnál és a Crystal Palace-nál 2019 és 2022 között.

Az angol válogatott játékos a legutóbbi szezonban a Chelsea-nél maradt, és bár 35 Premier League-mérkőzésen szerepelt, sokszor a kispadról érkezett.