Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Nagyon fontos, hogy folytassuk a nemzetközi szereplésünket”

A Bajnokok Ligája selejtezőjéből való kiesést követően a magyar bajnok Ferencváros az Európa-konferencialiga selejtezőjében folytatja szereplését…

A Ferencváros vezetőedzője, Máté Csaba véleménye szerint a csapat játékosai átérezték a helyzet súlyát és maximálisan felkészülétek az ír Shamrock Rovers elleni Európa-konferencia-liga-selejtezőre:

“A játékosok feszültek voltak, idegesek, de egy-két nap után már változott a helyzet. Azt látom, hogy tisztában van vele mindenki: csütörtökön a pályán kell majd megmutatni, hogy jobbak vagyunk annál, mint amit múlt héten nyújtottunk. Ami a megbizatásomat illeti, régóta ebben a szakmában vagyok már, így megtanultam, hogy nem lehet hosszú távra tervezni. Meg kell nyerni ezt a párharcot, mert ez a legfontosabb a klub számára. “Kikerült alólunk a védóháló”, nem tudunk lejjebb esni ha nem nyerjük meg a következő selejtezős párharcokat, nagyon fontos tehát, hogy folytassuk a nemzetközi szereplésünket.”

“Más jellegű találkozóra számítok mint a tavalyi, megfelelő alázattal kell hozzáállni a meccshez, főleg a múlt heti események után. Természetesen nyerni akarunk, nyerni is kell, de lehet kicsit ez döcögősebb lesz, mint korábban” – tette hozzá a tréner a Fradi.hu-n.

A párharc első mérkőzését ma este 19 órától rendezik a Groupama Arénában, a visszavágóra egy hét múlva kerül sor idegenben.