Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli visszautasította a szaúdiak őrült ajánlatát – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a szaúdi Al-Hilal a Napolinál is bepróbálkozott, miután Kylian Mbappétól kosarat kapott

(Photo by Stefano Guidi/Getty Images)

A L’Équipe információi szerint miután Kylian Mbappé visszautasította az Al-Hilal ajánlatát, a szaúdi csapat vezetői 120, mjad 140 millió eurót kínáltak a Napoli számára Victor Osimhen szolgálataiért cserébe, de az olasz bajnok hallani sem akar a nigériai gólfelelős eladásáról.

A 24 éves nigériai támadó az elmúlt három idény alatt 101 mérkőzésen 59 gólt szerzett a nápolyi egylet színeiben. Osimhent az első két szezonjában súlyos sérülések is hátráltatták, igazán a 2022-2023-as szezonban tudott kiteljesedni, amikor 32 pályára lépés alatt jegyzett 26 találatával a bajnokság legeredményesebb játékosa lett. Minden sorozatot figyelembe véve 39 tétmeccsen 31 góllal zárta az elmúlt idényt. A gólerős csatár korábban a német Wolfsburg és a belga Charleroi labdarúgója volt.

Osimhent 2025-ig köti szerződés a Napolihoz, így a dél-olaszoknak minél előbb be kellene biztostaniuk az erősségük jövőjét a csapatnál.

A hírek szerint korábban a Manchester United és a Bayern München is kacérkodott a megszerzésével, de mindketten sokallták a nápolyiak által érte meghatározott 150 millió eurós árat. Rajtuk kívül Mbappé pótlása miatt a Paris Saint-Germain ugyancsak érdekelt lehet a szerződtetésében.