Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: a Ferencváros nem túlélni, hanem győzni szeretne idegenben is

A Ferencváros a múlt héten 4-0-ra legyőzte az ír Shamrock Roverst az Európa-konferencialiga-selejtező második fordulójában…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az idegenbeli visszavágó előtt a Ferencváros vezetőedzője, Máté Csaba a fradi.hu oldalon keresztül osztotta meg gondolatait:

“Az első forduló eredményének ismeretében nagyon fontos lesz a játékosaink számára, hogy ne túlélni akarjuk a mérkőzést, hanem a győzelem igényével lépjünk pályára. A mi helyzetünkben nagyon fontos az, hogy stabilitást érjünk el, ne legyen hullámzó a teljesítményünk, ezekből a mérkőzésekből próbáljunk önbizalmat meríteni, hogy kialakuljon egy csapategység, egyfajta játékstílus, ami jellemez minket. A legfontosabb üzenet az, hogy ne legyünk passzívak, jól reagáljunk arra, amit a hazai csapat csinál majd.”

“Úgy gondolom, ahogy tavaly is tették, agresszívebben fognak játszani, mint idegenben, akár feljebb tolják a védekezésüket is. Ezekre kell megtalálnunk a megfelelő válaszokat ahhoz, hogy holnap is sikeresek tudjunk lenni a mérkőzésen” – tette hozzá a tréner.

A zöld-fehérek csütörtök este 21 órától lépnek pályára a Shamrock Rovers vendégeként a biztos továbbjutás reményében.