Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Lazioban folytatja a Frankfurttól távozó japán középpályás! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint hamarosan aláírja szerződését az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio együttesénél a Frankfurttól távozó középpályás, Kamada Daichi.

(Photo by Koji Watanabe/Getty Images)

Sokáig kérdéses volt, hogy hol folytatja pályafutását Kamada Daichi. A Frankfurttól szabadügynökként távozó középpályásért több olasz klub is bejelentkezett már a nyár folyamán. Sokáig úgy tűnt, hogy az AC Milan gárdája lesz a befutó, majd pedig az AS Roma érdeklődött a napokban 27. születésnapját betöltő játékos iránt, de végül egyik csapat sem tudott megegyezni vele. A legfrissebb jelek szerint viszont mostanra eldőlt, hogy Kamada a Lazio együtteséhez fog igazolni, a fővárosi csapat ugyanis egy sokatmondó videót is közzétett saját oldalán. A japán futballista ma meg is érkezett Rómába, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon. A beszámolók alapján Kamada 2+1 éves szerződést fog aláírni új csapatával, ahol éves szinten 5 millió eurót fog keresni. Várhatóan a transzfer bejelentésére a következő 48 órában fog sor kerülni.

Kamada Daichi 2017 nyarán került az Eintracht Frankfurt kötelékébe. A klub színeiben összesen 179 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 40 találatig és 33 gólpasszig jutott.  Piaci értékét 30 millió euróra teszi a transfermarkt.