Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: az Atalanta kölcsönveszi a válogatott középpályást! – sajtóhír

Egybehangzó olaszországi sajtóértesülések szerint az AC Milan és az Atalanta nagyon közel áll ahhoz, hogy megállapodjon Charles De Ketelaere kölcsönszerződéséről.

 

A 22 esztendős támadó középpályás tavaly nyáron nagy reményekkel érkezett Milánóba nevelőegyesületétől, a Club Brugge csapatól.

Első olaszországi idénye felemásra sikeredett a 12-szeres belga válogatott játékosnak: ugyan pályára lépett 32 bajnokin a Serie A-ban, ám rendre cserként tette ezt, mindössze 1100 percet futballozva a bajnoki idényben.

Az állandó játéklehetőség, valamint annak érdekében, hogy De Ketelaere mielőbb felvegye a Serie A ritmusát, a Milan kész kölcsönbe engedni belga játékosát.

Nicoló Schira olasz sportújságíró szerint, az Atalanta tűnik a befutónak De Ketelaere játékjogának megszerzéséért. A bergamóiak első ízben 3 millió euró ellenében kölcsönvennék a belgát, jövőben vásárlási opcióval, valamint 2,5 millió eurós fizetésének folyósításával.

A hírek szerint a két klub között javában zajlanak az egyeztetések, így nem lenne meglepő. ha rövidesen megszületne az egyesség is a Milan és az Atalanta között.