Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: szerződést hosszabbított védőjével a DVSC! – Hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított védőjével, Kusnyír Erikkel.

A Debreceni VSC együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk Kusnyír Erikkel a közös folytatásról. A 23 éves játékos 2017 februárjában került a Debrecen korosztályos csapatához, majd ugyanezen a nyáron már a felnőttekhez csatlakozott, ahol fokozatosan egyre meghatározóbb tagjává vált a csapatnak. Kusnyír az előző szezonban 23 meccsen kapott lehetőséget, eddigi debreceni pályafutása során pedig már 121 alkalommal öltötte magára a Loki szerelését, amelyeken 1 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a jobbhátvéd:

Boldog vagyok, hogy továbbra is Debrecenben folytathatom a pályafutásom. Amikor a klub jelezte, hogy szeretne szerződést hosszabbítani velem, egyértelmű volt számomra a döntés. Itt váltam profi labdarúgóvá, itt debütáltam az élvonalban, rengeteget köszönhetek a klubnak. Bízom benne, hogy közösen szép sikereket érünk el, és remélem, hogy a nemzetközi porondon is tudom gyarapítani a meccseim számát.

Kusnyír Erik új szerződése 2026 nyaráig köti őt a Debreceni VSC együtteséhez.