Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: az Atalanta elhappolja az olasz válogatott támadót a milánóiak elől! – képpel

Mint arról mi is beszámoltunk, a Bajnokok Ligája döntős, Olasz Kupa-győztes Inter közel állt Gianluca Scamacca szerződtetéséhez, azonban az utolsó pillanatban komoly fordulat állt be a transzfer létrejöttét illetően (…)

 

A 24 esztendős csatár ugyanis Fabrizio Romano szerint az Atalanta játékosa lesz. A bergamóiak neme egyszerűséggel túllicitálhatták az Intert, mégpedig egy 25 millió + további 5 millió euró bónuszt is tartalmazó ajánlattal. A West Ham együttese a megállapodás értelmében a jövőben Scamacca eladásából 10%-os részesedést is kap.

Romano szerint a 11-szeres olasz válogatott támadót a hétvégén orvosi vizsgálatokra várja az Atalanta, amely ezt követően be is mutathatja a minden bizonnyal a Manchester United-hez távozó Rasmus Höjlund pótlására érkező Scamaccát.

Érdekesség, hogy a korábbi Sassuolo-csatár számára mindössze egy évig tartott az angliai kaland, még annak ellenére is, hogy a West Ham az elmúlt nyáron 36 millió euróért szerződtette Scamaccát, aki 16 meccset 3 gólt jegyzett a Premier League-ben, ám sérülései miatt alig 900 percet futballozott az angol élvonalban – A Serie A ismerős közege is vonzó lehetett Scamacca számára.