Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: “Aggódom a Spurs miatt!”

A Tottenham legendás játékosa, Gary Lineker aggodalmát fejezte ki az egy hét múlva kezdődő Premier League idény előtt szeretett csapatát illetően.

A korábbi 80-szoros angol válogatott csatár-klasszis mint mondta, nem tud bizakodóan a jövőbe tekinteni, és ez független attól, hogy a Spurs legnagyobb értékének, Harry Kane-nek a jövője továbbra sem tisztázott.

“Harry Kane helyzetétől függetlenül aggasztó, ami a klubnál zajlik.” – kezdte gondolatmenetét a PA News Agency-nek adott interjújában a 62 esztendős angol ikon.

“Egy jó ideje aggódom a csapat miatt. Az előző szezon borzasztóan sikerült, hosszú idő után a legrosszabb eredményt érték el, a legrosszabb játékkal. Komoly változások szükségesek a keretben. Nagyon örülök James Maddison érkezésének, aki egy TOP-játékos, sokkal jobb annál, mint azt sokan gondolják. Komoly erőssége lehet a Spurs-nek, ugyanakkor az ő szerződtetése egy hosszú útt kezdete.” – elmélkedett tovább Lineker.

“Itt az idő a Tottenham számára a megújulásra, az átalakulásra és a dolgok újra gondolására! Az új menedzser érkezése is újfajta lendületet adhat, úgy gondolom jó választásnak tűnik, azonban ne feledjük, ha a csapatból netán még csak ki kell majd venni Harry Kane góljait és a személyét, az elképesztően bonyolult helyzetet szülhet az átigazolási hajrában.” – így Lineker, aki az általa sürgetett átalakulást vélhetően további játékosok szerződtetésével orvosolná.

A Spurs a nyári átigazolási időszakban a már említett James Maddison mellett Guglielmo Vicario kapus játékjogát szerezte meg az olasz Empoli együttesétől, míg Manor Solomon ingyen érkezett a Shakhtar Donyeck csapatától.