Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premiership: vereséggel kezdte az idényt a Rangers – videóval

A skót bajnokság (Premiership) nyitófordulójában a tavalyi második helyezett rekordbajnok Rangers idegenben lépett pályára…

(Photo by Craig Foy/SNS Group via Getty Images)

Jókora meglepetésre a Kilmarnock egy második félidei találattal 1-0-ra felülmúlta a Rangerst a skót bajnokság nyitányán. A vendéglátók ugyan bátran futballoztak és szép támadásokat vezettek, a gól nélküli első félidőben a vendégek álltak közelebb a vezetés megszerzéséhez, Dennis kapus azonban remekül védett. A fordulást követően is a Rangers veszélyezetett többet, de csak kimaradt lehetőségekig jutott. A második játékrész derekánál a hazaiak egy nagyobb bedobás után Bradley Lyons révén szerezték meg a vezetést, aki az ötös előteréből lőtt a hálóba. A lelkesen futballozó Kilmarnock a folytatásban akár újabb gólokat is szerezhetett volna, a Rangers ugyan becsületből támadott, de nem sok egyenlítési lehetőség adódott előtte, így egy góllal kikapott.

Mivel a címvédő Celtic magabiztosan megnyerte a maga meccsét, a Rangers máris hárompontos lépéshátrányba került az ősi riválissal szemben.

Kilmarnock – Rangers 1-0 (0-0)
Gólszerző: Lyons (65.), ill.

 

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore