Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az UEFA a szurkolók miatt büntette meg a Ferencvárost

Az UEFA a hétfőn nyilvánosságra hozott határozatában pénzbüntetéssel és szektorbezárással sújtotta a Ferencvárost a legutóbbi hazai Ekl-selejtezőn tanúsított szurkolói magatartás miatt…

Az UEFA a hivatalos indoklás szerint a Shamrock Rovers elleni hazai Ekl-selejtezőn tapasztalt rasszista szurkolói magatartás miatt büntette meg a Ferencvárost. Az európai labdarúgó-szövetség 20 ezer euró pénzbírság mellett szektorbezárást is kiszabott a magyar bajnokra, melyet a soron következő hazai nemzetközi mérkőzésen kell letöltenie.

Az UEFA közölte, a Bajnokok Ligája selejtezőjében lejátszott NK Olimpija Ljubljana-Ludogorec mérkőzés Razgrad mellett öt Ekl-meccs miatt szabott ki büntetést, többek között az Ferencvárosra is, amely pénzbüntetést és szektorbezárást kapott, így nem lehet teltház a harmadik fordulóban a Hamrun Spartans ellen a Groupama Arénában.

Megbüntették a Sepsi OSK által kiejtett bolgár CSZKA Szófiát is, amelynek diszkriminatív magatartás miatt 20 ezer eurót, pirotechnikai eszközök használata miatt 15 250 eurót kell fizetnie.