Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Feljutna csapatával a magyar légiós

A belga másodosztályú bajnokság következő idényében a feljutásért szeretne küzdeni csapatával a korosztályos válogatott magyar légiós…

Az egyszeres felnőtt válogatott támadó, Vancsa Zalán az M1 aktuális csatornában beszélt a belga Lommel idény előtti várakozásairól:

“Az új szezonban nagyobb célokért szeretnénk küzdeni, a feljutásért harcolni, szerintem ez reális cél. Szeretnék mindig a pályán lenni kezdőként, ahogy az előző szezonban legtöbbször, és hasznára lenni a csapatnak, gólokkal, gólpasszokkal segíteni.”

Vancsa hozzátette, hogy a tavalyi hetedik hellyel és a teljesítményükkel nem voltak elégedettek, mert a játékoskeretükben sokkal több volt ennél.

Az MTK-nevelésű 18 éves támadó a Manchester Cityt is tulajdonló City Group kötelékében szerepel a cégcsoport belga csapatában. Vancsa megerősítette, hogy folyamatosan kap visszajelzéseket Angliából.

A fiatal támadójátékos tavaly júniusban mutatkozott be a magyar felnőtt válogatottban, amikor a 87. percben pályára lépett az olaszországi Nemzetek Ligája-mérkőzésen, egyébként az U21-es válogatott tagja.