Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Paris Saint-Germain húzónevet nézett ki magának az Al Hilal – sajtóhír

Kylian Mbappe és Marco Verratti után újabb nevet nézett ki magának Párizsból az Al Hilal, ezúttal a csapat rekordigazolása, Neymar a kiszemelt…

(Photo by Etsuo Hara/Getty Images)

A legfrissebb francia beszámolók szerint az Al Hilal továbbra sem tett le róla, hogy még idén nyáron egy első vonalas szupersztárt igazoljon a klubjához, így ezúttal a Paris Saint-Germain brazil támadójánál próbálnak szerencsét. Kylian Mbappe és Mo Salah sikertelen leigazolását követően a klub a brazil klasszis számára ajánlott mesés összeget, amely a hírek szerint igencsak kedvére való Neymar ügynökségének és családjának, így a játékos hajlani látszik a távozás felé, míg a klubja sem görget elé akadályt, ha megfelelő összeget kap a támadóért.

A 31 éves támadó 2017 nyarán, 220 millió euróért hagyta el az FC Barcelonát, hogy a Paris Saint-Germain színeibe játszhasson, ez idő alatt azonban a klub fő célja, a Bajnokok Ligája megnyerése elmaradt.

Neymar mellett a csapat középpályása, Marco Verratti is az Al Hilal együttesével tárgyal, azonban érte a szaúdi klub mindössze 40 millió eurót akar fizetni, így a tárgyalások megakadtak Párizsban.