Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kalmár Zsolt vereséggel tért vissza Magyarországra

A múlt héten a Dunaszerdahelytől a Fehérvárhoz szerződő magyar válogatott középpályás csaknem egy évtized után lépett pályára újra az NB I-ben…

A Fehérvár magyar válogatott középpályása, Kalmár Zsolt a Kecskemét elleni, 1-0-s vereséggel debütált új csapatában vasárnap este:

“Gyorsan eltelt ez a kilenc év, örülök, hogy újra Magyarországon játszom. Sajnos vereséggel tértem vissza, remélem, hogy a következő mérkőzésen már pozitív élmények fogadnak. Fizikálisan jól érzem magam, de játékban vannak elmaradásaim, hiszen három hete nem nagyon játszottam tétmérkőzésen, de úgy gondolom, egy kis változás, egy kis kihívás jót tesz nekem. Remélem, itt is meghatározó játékossá tudok válni.”

“A 60. perc után szerkezetet váltottunk és elkezdtük forgatni a játékot, megvoltak a lehetőségeink, ilyen meccsen legalább egyet be kellene rúgni, de most sajnos ilyen formában van a csapat. Össze kell szedni az öltözőt és pénteken egy új csapat, illetve mérkőzés vár ránk, szóval remélem, a helyzetkihasználásban fejlődni fogunk. Vannak saját és csapatcéljaim is, melyeket remélem, hogy meg fogok tudni ugrani. A legfontosabb, hogy játékba lendüljek és a legjobb formámat nyújtsam, hogy a csapat segítségére legyek” – tette hozzá a 28 éves labdarúgó az M4 Sport kamerái előtt.

Kalmár 2017-től mostanáig 148 mérkőzésen 47 gólt szerzett és 29 gólpasszt osztott ki a DAC színeiben.