Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ba szerződött a DAC légiósa – HIVATALOS

A szlovák bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő FC DAC 1904 történelmi eladást hajtott végre, ugyanis a csapat gólerős támadója a Serie A-ban folytatja pályafutását…

Az olasz élvonalbeli Lecce megerősítette, hogy szerződtette az FC DAC 1904 montenegrói válogatott csatárát, Nikola Krsztovicsot.

A 23 éves támadói a podgoricai Zeta csapatában nevelkedett, majd a szerb Crvena zvezda játékosa volt, ahonnan 2021 szeptemberében szerződött a csallóköziekhez. Krsztovics a dunaszerdahelyi gárda színeiben mostanáig 66 mérkőzésen 37 találatot szerzett. A 2022-2023-as bajnoki idény alapszakaszában 12, a rájátszásban további hat alkalommal volt eredményes, és az újonnan indult kiírás első három meccsén is betalált kétszer.

Krsztovics 2022 óta öt mérkőzésen lépett pályára a montenegrói nemzeti csapatban, ezalatt egy gólt szerzett címeres mezben.

A kiszivárgott híresztelések szerint a DAC klubrekordot jelentő, 3.8 millió euró ellenében vált meg a csapat erősségétől. Új csapatában a 9-es mezszámot fogja viselni.